۱۳۹۶-۰۴-۱۷

پرورش قارچ در باغ و خانه

پرورش قارچ در باغ و خانه
محمد حسین عظیمی و کیهان خسروی
انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی
گزیده کتاب
امروزه پرورش قارچ های خوراکی با دانستن اهمیت فراوان آنها در دنیا، از پیشرفت های قابل توجه و به سزایی برخوردار می باشد. با اینکه قارچ از بقایای مواد گیاهی و جانوری تغذیه می کند اما سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و انواع اسیدهای آمینه ضروری و غیر ضروری است.
در کشورهای مختلف، در تهیه انواع غذاها از قارچ استفاده می کنند. در تهیه سوپ ها، سالادها و سس ها، از قارچ به عنوان نوعی پروتئین گیاهی استفاده می شود.
بسیاری از گونه های قارچ، برای سالیان متمادی به عنوان داروهای خانگی مورد استفاده قرار می گرفته است. این گونه قارچ ها خواص ضد سرطان و یا ضد ویروسی داشته و برخی از آنها عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشند.
علاقمندان به مطالعه کتاب فوق می توانند به فرهنگسرای حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) مراجعه فرمایند.
فایل های ضمیمه

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

HTML محدود